Monday, June 25, 2007

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ! ! ! !

σημερα 25η ιουνιου 2007 συνεχιζουμε τον αγωνα που αρχισε η Αμαλια Καλυβινου.(η αμαλια καλυβινου "εφυγε,,απο κοντα μας πριν ενα μηνα,στις 25/5/2007.σημερα αν ζουσε θα ειχε τα γενεθλια της.....θα γινοταν 31 ετων....δεν προλαβε.στα 30 της μας αφησε..... η σημερινη κινιτοποιηση ειναι συνεχεια της κινιτοποιησης της 1ης ιουνιου 2007. λεμε ενα ακομα βροντερο οχι στην αδιαφορια και ασυδοσια ορισμενων αρμοδιων-αναρμοδιων!υψωνουμε την φωνη μας,εναντια στην απαξιωση του Ε.Σ.Υ!υπογραφουμε σημερα,τωρα!!!!υπογραφουμε στο:www.gopetition.com! οι υπογραφες θα κατατεθουν στην βουλη,στον υπουργο υγειας,στο ευρωκοινοβουλιο και στην κομισιον. υπογραφουμε τωραααααααααααα!!!!!!!!

4 comments:

teo said...

Τί γίνεται Κώστα; Είχα υποσχεθεί να παρακολουθώ το blog σου και να μαι λοιπόν! Χάθηκα για λίγο καιρό λόγω εξετάσεων.
Δεν πήγε και πολύ καλά η συγκέντρωση υπογραφών ε; Απ'ότι είδα στα σχόλια σου στο amaliasday ούτε εσύ έμεινες ικανοποιημένος. Αλήθεια μέχρι πότε θα συνεχιστεί η συλλογή και πόσες πρέπει να συλλέξουμε;
Εγώ πάντως υπέγραψα, όπως έβαλα και 3 φίλους να κάνουν. Δυστυχώς οι περισσότεροι φίλοι μου δεν έχουν internet ενώ κανα 2 "φοβούνται" να υπογράψουν....

kwstask said...

καλωστον!φιλε τεο για την ωρα οι υπογραφες δεν ειναι πολλες,αλλα δεν μασαμε!συνεχιζουμε και σημερα και αυριο και μεχρι να παγωσει η κολαση,οπως ειχε πει και η αθηνα!!! οι υπογραφες που χρειιαζονται ειναι το μινιμουμ(το λιγοτερο δηλαδη)3.000 αλλα οσο περισσοτερες μαζευτουν,τοσο το καλυτερο!και'γω υπεγραψα κι ας ειναι λεπτη η θεση μου λογω του ειδους της εργασιας που κανω.ειμαι μεν ελευθ.επαγγελματιας αλλα εργαζομαι για μεγαλο δημο της αττικης και καταλαβαινεις οτι αν μιλησεις για την οποιαδηποτε κινητοποιηση θεωρησε κομμουνι κατευθειαν.... πως πηγαν οι εξετασεις φιλαρακι?

teo said...

3000 ε; Πολλές είναι... Αλλά που ξέρεις, μπορεί να τις μαζέψουμε. Έχεις ξεφουσκώσει και λιγάκι η όλη κινητοποίηση, δεν είναι μόνο ότι φοβόμαστε την επωνυμία. Σίγουρα αν γινόταν αυτή η κίνηση στις αρχές Ιουνίου θα τις είχαμε ξεπεράσει κατα πολύ τις 3000. Αλλά όπως είπες κι εσύ δεν μασάμε και συνεχίζουμε!
΄Οσο για τις εξετάσεις, αν και δεν τελείωσαν ακόμα (γράφω μέχρι 10 Ιουλίου) θα μπορούσαν να παν και καλύτερα. Δε βαριέσαι, εδώ πληρώνομου το τίμημα για έναν άλλο αγώνα, αυτό της παιδείας... Βλέπεις λόγω των καταλήψεων γράφουμε διπλή εξεταστική μέσα σε ένα μήνα. 12 μαθήματα σε 4 εβδομάδες σημαίνει 3 μαθήματα την εβδομάδα. Και δεδομένου ότι η ύλη μας είναι 300 σελίδες το μάθημα πρέπει να είσαι ο superman για να περάσεις έστω τα μισά. Αρκετά σε κούρασα όμως με τα προβλήματά μου.

Να περνάς καλά και τα ξαναλέμε! Και φυσικά συνεχίζουμε!!!

kwstask said...

Καλη επιτυχια στις εξετασεις καλε μου φιλε τεο... Οποτε θελεις περνα να τα πουμε.....